Homestyling – Inredning av privata hem

En bostad att trivas i

Med genomtänkt heminredning och smarta lösningar får du en bostad som passar för just dig och din vardag.

Inget quick-fix – ditt hem blir personligt och skräddarsytt

Jag vill göra skillnad, förenkla livet och förverkliga drömmar. Min ledstjärna är att få skapa kreativa och funktionella lösningar, som får människor att trivas, utvecklas och känna stolthet. När jag arbetar med design vill jag göra skillnad – att förenkla livet för kunden, att drömmar ska förverkligas, att individen, ska avspeglas i det nya rummet. Jag vill locka fram det oväntade och skapa samsyn i projektet för att det inte bara ska bli bra – utan fantastiskt. Och jag strävar alltid efter en wow-effekt, som en knorr i varje uppdrag. Det åstadkommer jag genom att ta fram en behovsanalys, att vara en trygg länk mellan kund och hantverkare. Med kreativitet, erfarenhet, produktkännedom och materialkunskap kan vi göra kloka och kreativa val. Det är mitt sätt att se på design – jag kallar det för Design by Märit.

Uppdrag

Inredningskonsultation med researcharbete, idéer, skisser, moodboards, projektledning, designansvar, byggkontakter, inköp av inrednings­detaljer och styling

Kund

Privata hem

Plats

Östersund med omnejd

Referens­utlåtande

"I företaget har hon hjälpt mig med inredning av kontor och privat har hon gett fantastiska inredningstips som sparat tid och pengar åt oss. Hon är lyhörd, professionell och levererar alltid i tid. Hon erbjuder inga standardlösningar utan är fantastisk på att få fram precis det kunden vill ha."

Eva Liljeros, Adeona Mervärden / privat bostad

Referens­utlåtande

"Vi skulle renovera två rum i vår fina Jämtlandsgård. Det skulle bli lätt som en plätt, trodde jag. Jag gick till två färgaffärer, tog en massa färgprover, blandade en mängd färgburkar och försökte få hjälp med att hitta rätt nyans till väggarna som skulle målas. Det gick inte alls bra.

Tre dagar innan målaren skulle komma fick jag panik: vad ska vi göra? Då ringde jag Märit, som jag hade fått rekommenderat och kände till sedan innan och på lördag förmiddag kommer hon till oss med prover, färger, bilder osv. Plötsligt tar Märit fram ett tapetprov och säger: ska vi inte prova med en tapet istället? Jag blev totalförälskad i tapeten och älskar vårt rum som har lyfts till en helt ny nivå. Märit kom också med kul och bra förslag på inredning i rummet, färgval på lister, fönsterkarmar, tak osv.

Nicki Eby, privat bostad 

Vill du veta mer?