Inredning butikslokal – Gå- och Löpkliniken

Special­designad belysning

Lampor är inte enbart inredningsdetaljer – de hjälper till att bygga känslan i rummet. Extra spännande blir det när olika typer av ljuskällor möts!

Special­designade armaturer, modern känsla och rostigt järn som skön accent 

Nya rymliga lokaler öppnade helt nya möjligheter när Gå- och Löpkliniken i Östersund flyttade tvärs över torget. Uppdraget bestod av belysningsplanering med skisser och förslag på roliga och annorlunda armaturer. Tillsammans med kunden landade jag i specialdesignande armaturer, som jag ritade och fick tillverkade. Den annorlunda belysnignen hjälper till att skapa känsla i de gamla anrika lokalerna. Utöver lamporna utformade jag även butikens skyltfönster, styling, detaljer och färgsättning.

Det som inspirerade mig initialt var de rostiga balkarna som hade blottats i renoveringen. De sparades och ger nu skön karaktär och själ till en i övrigt fräsch och ljus butikmiljö.

Uppdrag

Butikinredningskonsultation med research, idéer, skisser, produktdesign, moodboards, projektledning, byggkontakter, skyltfönster, inköp och styling

Kund

Gå- och Löpkliniken

Plats

Storgatan, Östersund

Referens­utlåtande

"Hon har hjälpt oss att inreda vår nya butik. Med stor proffsighet och känsla har hon skapat en personlig atmosfär för våra kunder och för alla som arbetar där. Fingertoppskänsla för vad som passar att kombinera vad gäller inredningsdetaljer och få till det lilla extra. Snabb och flexibel. Helt enkelt fantastisk att jobba med. "

Anette Edenbo, Gå- och Löpkliniken, Östersund

Vill du veta mer?