Inredning av kontorslokaler

Funktionella arbets­platser

Med smarta inrednings­lösningar på kontoret kommer både du och dina kunder att trivas.

Stolthet, kreativitet och effektivitet ger lönsamma verksamheter

Det är spännande att jobba med kontorslösningar, där medvetna kunder önskar mer ändamålsenliga lokaler men samtidigt också vill få dem profilerade efter sin verksamhet.

Inredningen av lokalerna ska hjälpa till att bygga varumärket – både internt och externt. Företagaren ska känna stolthet när den bjuder in till sina lokaler och det  ska finnas utrymme för kreativitet och smarta sätt att arbeta effektivt. Det är av största vikt att arbetsmiljön är genomtänkt och trivsam för en glad, frisk och produktiv personal.

Jag tar fram skisser, idéer, moodboards och hjälper till med planering, deltar på byggmöten och kan hålla i kontakterna med hantverkare, inköp av inredning och. Duktiga hantverkare vid min sida hjälper mig att förverkliga kundens drömmar och mina idéer.

Uppdrag

Research, idé, skiss, moodboards, projektledning, byggkontakter, inköp och styling

Kunder i urval

Estrad Norr
Scenkonstverkstan
Lundstams
Polaris Scandinavia HK
Birka Folkhögskola
Diös
Kärnan Galleria
Trampolin PR
Koning & Smith Reklambyrå
Folkets Hus / OSD i Östersund
Folkets Hus i Östersund
Folkets Hus i Bräcke
Ellebrinks Begravningsbyrå
Region Jämtland Härjedalen
Quality Hotell Frösö Park
Deloitte
Frälsningsarmén
Läkarhuset
Hotell Savoy i Luleå
Hotell Östersund
Hotell Gamla Teatern
Ballingslöv
Attest.se
Björnberget Åre

Referens­utlåtande

"Vi har anlitat Märit vid två tillfällen för inredningshjälp av vårt kontor, först när vi flyttade in och senare när vi byggde ut. Märit var bra på att sätta sig in i och förstå våra behov och hittade en stil och funktionella lösningar som passade oss. Vi är mycket nöjda och får ofta positiv feedback från våra kunder som också trivs i vårt fina kontor."

Helena Engberg, Trampolin PR

Referens­utlåtande

"Märit hade en enastående förmåga att uppfatta våra behov och önskemål kring en helrenovering av ett slitet kontor. Utifrån höga krav på arbetsmiljö, funktionalitet samt olika utrymmesbehov i form av mötesrum, matplats etc. tog hon fram konkreta förslag som hon presenterade på ett pedagogiskt vis.

Därefter agerade hon projektledare mot alla hantverkare som genomförde renoveringen. Hon visade dem att tillsynes omöjliga renoveringar kan genomföras. Det kändes tryggt att anlita henne för uppdraget. När renoveringen var slutförd hjälpe hon även oss att inreda smakfullt utifrån vår specifika bransch för att passa målgruppens förväntningar på oss som företag. Mina varma rekommendationer att anlita henne!"

Fredik Smith, Koning & Smith

Vill du veta mer?