Art director & inredare i Östersund

This is Märit

Med formstyrka, kreativitet och kunskap ger Design by Märit ditt hem eller dina lokaler personlig karaktär. 

Design och inredning som gör skillnad

Jag är Art Director och inredare – två uttryckssätt – samma process och metod att hitta funktionella lösningar. Tjugo härliga år som Art Director har berikat mitt CV och gett nyttiga erfarenheter. Som inredare inspirerar jag till och skapar förutsättningar för att skapa sköna miljöer som funkar – för både företag och privatpersoner. 

När jag arbetar med design vill jag göra skillnad – att förenkla livet för kunden, att drömmar ska förverkligas. Att individen, företaget eller familjen ska avspeglas i det nya rummet. Jag vill locka fram det oväntade och skapa samsyn i projektet för att det inte bara ska bli bra – utan fantastiskt. Och jag strävar alltid efter en wow-effekt, som en knorr i varje uppdrag.

Det åstadkommer jag genom att ta fram en behovsanalys tillsammans med er, att vara en trygg länk mellan dig som kund, hantverkare och andra leverantörer. Med kreativitet, erfarenhet, god produktkännedom och materialkunskap kan jag hjälpa dig att göra de kloka och mest kreativa valen.

Det är mitt sätt att se på design och mitt sätt att jobba med design – jag kallar det för Design by Märit.

Bilder på denna webbplats är lånade med tillstånd/fotograferade av: Anna Wilhelmsson Fotograferna Maria & Anna, Sandberg Wallpapers, Almedahls, Holmberg Partner, Wohnzimmer.se, Jens Ljungberg och några har jag fotograferat själv.

Ledstjärna och affärsidé

Att skapa kreativa, funktionella lösningar med wow-effekt, som får människor att trivas, utvecklas och känna stolthet.

Oväntade designlösningar

Jag vågar ta ut svängarna och föreslå ”något helt annat”, som du som kund kanske inte ens visste att du ville ha. Jag är nyfiken på dina behov, önskemål och upplevda problem – kunden är i mitt absoluta fokus. Och jag lägger ner min själ i att resultatet alltid ska bli 110 %.

Med nyttiga verktyg från mina år på marknadsavdelningar och reklambyråer, kan jag se på inredningsprojekt med marknadsförarens glasögon och därmed skapa varumärkesbyggande miljöer. Jag är även byggnadsingenjörens dotter vilket har gjort att jag är en inredare med god kunskap inom bygg, material och funktion. Tack vare det kan jag vara en trygg projektledare mellan kund och hantverkare.

Ett hjärta som klappar för form och kommunikation

Jag ser helheten och skapar en tydlig röd tråd även i komplexa inredningsuppdrag. Jag har förmågan att se det färdiga resultatet redan i skisstadiet, så jag kan förmedla idén och den personliga känslan i skisser och moodboards. På så sätt kan du som kund alltid veta vad du köper. 

Vill du veta mer?